View Single Post
Staro 30.05.2021., 19:18   #7548
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Prvo i osnovno, ne treba generalizirati - Brko je sve gore vec rekao a ja cu ponoviti. Nitko od nas ne zna kako netko drugi koristi svoj mob i kako se ponasa prema istome tj. prema bateriji...
Ja osobno znam ljude koji su uspjeli demolirati bateriju u svom mobitelu i to samo nakon godinu dana koristenja i punjenja sa originalnim punjacima koji pune na 15-18W.
Poanta je da postoje ljudi koji su dosta nemarni u nacinu punjenja mobitela, jednostavno iz ne znanja ili iz nemara. Ne zeli svak misliti o postotku baterije i paziti da ista ne padne ispod 20% i sl.
dok radi, obavlja svoje dnevne duznosti, pravi djecu i sl . Znam ljude koji odreda imaju vrhunske mobitele al jednostavno ne zele biti njihovi robovi, pa uredno cijede bateriju do zadnje kapi i
koriste mobitel dok je na brzom punjacu - sve ono sto nebi trebali raditi jer je dokazano da ove radnje stete bateriji.
Sve što sam napisao se odnosi na one koji pravilno pune bateriju, dakle kad je na 20 ak posto i pune ju do 90/100%. I naravno uz normalno korištenje a ne prženje moba 24/7 i onda punjenje sto puta dnevno.
delavi je offline   Reply With Quote