View Single Post
Staro 30.05.2021., 01:20   #7539
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mislim da smo 120 puta rekli da SoT nema ama baš nikakvu težinu niti je mjerilo izraubanosti baterije.
Svaki novi mobitel u smislu svake nove generacije ima sve više i više hardverskih kuraca koji cuclaju struju, a također i drljavo govno od OSa zvano Android ima sve više i više procesa koji također doprinose trošenju iste. Tako da SoT kod mene može biti 7 sati a kod tebe 3 sata na istom mobitelu sa jednako degradiranom baterijom jer sigurno jednako ne koristimo i ne trošimo mob.

Da se SoT smanjio - sigurno da jest, ali od kad si mob kupio do tog trenutka je prošlo 2 godine pa je i Andro Knego napravio svoje a i razne "optimizacije" istog u režiji proizvođača mobitela. A bogamu ni aplikacije koje se apdejtaju nisu nevine.

Npr. Moja žena i moj ćaća imaju Xiaomi Mi A3. Žena kraj dana dočeka sa 25% i meće ga punit preko noći - svaki dan.
Ćaća ima isti i podjednako star primjerak (preko godinu dana oba). On ga meće punit svake nedjelje kad mu dođe na 30%.
Po tome bi rekli da je ženin za otpis jer ga puni svaki dan, a ćaćin da je kak treba bit a SoT im je isti - 4-5 sati.

Razlike su u tome da žena koristi 2 SIMa unutra, da je konstantno na netu, što mreža što wifi - ukratko - koristi se. Ćaća ima jedan SIM unutra, ne koristi podatkovni promet, samo WiFi i jedino što od neta koristi je Whatsapp i brutalno kameru. I mislim da je 5x do sada upalio Youtube.

Poanta priče je - ne znamo kako tko koristi mob. Pa kad netko kaže "imam 3 sata SoTa na S9+ jer je baterija degradirala" mi zvuči malo pretanko

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 30.05.2021. u 01:28.
Brko je offline   Reply With Quote