Citiraj:
Autor Wolverine
Vidis kod mene je to bilo obratno, dok nisam ucestalije poceo vozit auto gradom i posebice kroz centar, nisam imao bas neku percepciju kako je to kad ti osoba na biciklu oduzme prednost/proleti kroz krizanje i sl. Tek nakon toga sam poceo vozit bicikl s malo vize paznje i obzira prema drugim sudionicima u prometu.
Da, ja znam da ja mogu stat, ali onaj u autu nema pojma vidim li ga i hocu li stat.
|
Sve stoji, treba iskusiti obje strane u prometu. Ali eto, da kucnem o' drvo, nemam nekih znacajnih losih iskustava ni s biciklistima ni motorima. Za bicikliste znam kak se voze i pustam ih da izletavaju. Pogotovo kad ga vidim da se okrece ko sova. Motor mi tu i tamo proleti kojeg ne vidim al to je na njegovu dusu, ako ga vidim pomaknut cu se kolko mogu. Ali zato kolege u autima.., jao

, pa dva put tjedno najmanje je neki debil u igri, a jedan od njih 100 debila skuzi da je bio debil pa bar mahne za sorry
Treba se pokusat sto manje zivcirati. Imao je netko davno, mislim tu na forumu, potpis koji opisuje tu ekipu: "Kad umres tebi je lako, drugima je tesko. Isto je kad si glup"