Citiraj:
Autor xlr
Kakav je realno filing kada koristis navigaciju koja je dosta nisko postavljena?
|
Iznimno ugodan pogotovo kad za kisnog vremena spustis pogled da ne fulas odvajanje a lik ispred tebe stane na kocnicu.
Citiraj:
Autor Exomaniac
Jaoo, što volim ljeto i kad se vrate motoristi na cestu... To su stvarno apsolutno jedina prometala koja bi momentalno zabranio da imam opciju. Čast iznimkama koje se normalno voze, ali to su samo iznimke, količina debila je nevjerojatna.
|
Ista stvar ko i ovdje s biciklistima, pogotovo sad kad su ovi e-bicikli postali popularni i pristupacni. Voze se ko jebene kamikaze. Svaki dan mogu barem jednog spizdit autom. 4way stop i opcenito Stop znakovi ne postoje za njih, a cesto ni semafori.
Stanem na 4way, vidim ide lik biciklom i iako sad kao ja trebam proc, iz iskustva znam da lik u 7/10 slucajeva nece stat nego ce samo proc. i tak jasno da je prosao, potrubim mu i lik laganini pokaze srednjak, reko da nisam u sluzbenom autu sad bi obisao blok i namjestio se na iducem krizanju da mi se saspes preko haube.
Drugi slucaj jos gori, tatica fura bicikl i iza vuce prikolicu u kojoj mu sjedi kcer. I lik mi oduzme prednost dok skrece lijevo. Spustim prozor i lijepo ga pitam da jel to bas bilo potrebno i sto da nisam stao. Ovaj mrtav hladan odgovori da ne vidi problem i da sam ipak stao.