Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2021., 22:10   #55170
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor masterCG Pregled postova
voze se isto kako se voze vozaci auta, samo sto ovih u autima ima 1000x vise i isto toliko puta su opasniji.
Ne, vozači auta ne voze ni slično tako, a pogotovo ne u takvom postotku. Plus, kad se sudare dva auta onda i jedan i drugi imaju zaštitnu opremu oko sebe, motor nema ništa. A tek buka i zalijetanje po cesti je neviđeno. Svaki malo skuplji motor kao da mislim da kad ga je kupio da je kupio dozvolu da se vozi kako hoće bez obzira na propise i ograničenja. To što uništavaju bubnjiće ljudima uz cestu nikom ništa.

Vozači auta sigurno ne pretiću tako da se zalijeću između druga dva auta niti rade slalom niz cestu. Tu i tamo neki, ali i da se sudariš opet auti imaju zračne jastuke, pojaseve i drugu sigurnosnu opremu.

Sori, nikad neću biti pristalica samoubojica na dva kotača jer ne samo da ugrožavaju sebe već i ugrožavaju to da ih ja trebam nosit sebi na savjesti jednog dana. Imam i previše poznanika i prijatelja koji su završili 2 metra ispod zato jer su mislili da se na motoru mogu vozi kako hoće.

Ako si na cesti, onda se vozi identično kao što se mora auto, po sredini trake, bez slaloma, bez da se na semaforu voziš između auta i slične manevre na koje misle da imaju pravo.
Exomaniac je offline   Reply With Quote