Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2021., 17:33   #55160
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Mini recenzija:

KAPUD Android Radio
https://www.aliexpress.com/store/4627007

Tražio sam Android radio na Aliexpressu, trgovac Kapud ima skladište u Poljskoj i šalje iz EU skladišta u Hrvatsku DPD-om. Čim sam naručio (ponedjeljak popodne), u utorak ujutro sam dobio DPD broj za praćenje.
Išlo je Poljska-Slovačka-Mađarska-Austrija-Zagreb petak ujutro.
I kod mene u ponedjeljak dostavljeno.
Za 6 dana mi je stiglo DPD-om iz, bez ikakve carine.
Oko 110$ sam platio ukupno.

https://www.aliexpress.com/item/-/10...76452e0egwHi5x

Uređaj je dosta dobar, brz. GPS je jako precizan, iako mi je ispod plastike, lovi satelite za 5s od paljenja.

Poslao mi je baš kabel za Forda, čak 2 verzije, jedna sa canbusom (piše za ford focus ali vjerojatno i za druge paše), jedna bez.
Stavio sam bez jer nemam komande na volanu.

Kada upalim svjetla na autu ekran smanji osvjetljenje i osvijetle se tipke.

Bluetooth radi dobro, kao i mikrofon. Druga strana me čuje dobro i ja nju.

Iako sam naručio 1/16Gb 8" ekran (110$) izgleda da mi je seller poslao 2/16Gb.

Preuzeo sam Google Karte i offline mapu, ima još oko 5Gb slobonog prostora. CPU-Z i HWinfo kažu da ima 2Gb rama.

Došle su neke stock aplikacije, sve u svemu, auto mi izgleda puno bolje i novije s ovakvom investicijom.
Trebalo je izvući stari Ford radio na kukice tj ključiće koje nisam dobio, išao sam u Apsolut u Rijeci, 250kn je koštala ugradnja.
Stavio mi je 2 usb utora u ladicu sa strane i namotan 6m video kabela kada i ako ugradim kameru odotraga.

Tek trebam testirati, ali zvuk je dobar, jedino ne znam zašto nemam RDS tj uvijek mi pišu samo frekvencije stanica, ne i ime stanice.

Btw piše u opisu Android 10 ali dobije se Android 8.1.
Sučelje je ok, uvijek piše trenutna brzina. Kada upalim svjetla i mini auto upali svjetla te se animira koliko brzo vozim.
Ekran se jako dobro vidi po suncu. Nadam se da će mi čim duže raditi.

I jedna slika kako je prije izgledalo: