View Single Post
Staro 28.05.2021., 09:40   #9129
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
A Jim Keller, jedva čekam taj dio o AMD i Intel, samo mislim da je pod NDA kod oboje pa ćemo vj dobit samo neke manje sitnice.
Ma i nije mu u cilju kenjat si u tanjur iz kojeg jede...ili kako se već kaže.
Dosta toga je već dosad ispričal, pa čak i ako još uvijek ima NDA obaveze kod obje firme, ne mora ulaziti u detalje pojedinih arhitektura i tome slično, ali način na koji je sve skupa funkcioniralo - može ispričati.

Eto, kod Intela je u sklopu voditelja (raznih) projekata bil zadužen za 10.000 ljudi, ali bude zanimljivo čuti zbog čega točno je otišel, jer je u tom trenu navel "osobne razloge".

IMHO, čovjeku je pukel film od silnog sastančenja i borbe s vjetrenjačama kad ovi nisu htjeli slušati, a on im iz prve ruke priča da AMD s Lisom Su na čelu - ne staje više ni pod razno.

Dobri su mi komentari na AnandTech članak/intervju, odmah se traži, ako je moguće i ista stvar s Mike Clarkom, pa da čovjek ispriča svoje za Zen arhitekturu.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote