View Single Post
Staro 27.05.2021., 20:15   #42
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Komedija je to sto te kod nas doktor posalje na bolovanje i pretrage sa visokom temperaturom kada imas temperaturu 37 dok te vani posalju doma i kazu da pijes zeleni caj jer je normalna tjelesna temperatura 37.4 (lol, nisam ni ja znao dok nisam obolio od ove smijesne bolestine).
Osobno, potpuno razumijem kolegu Zwer jer se nakon povratka iz Hrvatske u veljaci nisam osjecao dobro i drugi dan se otisao testirati i dobio negativan nalaz.
Poslao sam negativan nalaz nadleznima na sto su mi odgovorili da ne priznaju nalaz jer je u principu potrebno izmedu pet do sest dana da se bolest razvije i prikaze na testu, te su me uputili u kucnu izolaciju sa obavezom ponovnog testiranja nakon pet dana. Tako sam i napravio, a u meduvremenu izgubio njuh i dobio pozitivan nalaz, te mi je naknadno dodijeljena kucna izolacija od cetrnaest dana.
Ostalo sam vec napisao iznad; uputili su me da se ni pod razno ne testiram na Covid-19 nakon preboljene bolesti, cak ni kada ne budem imao nikakve simptome (njuh mi se vratio nakon mjesec i pol a malaksalost, sporost i tupe glavobolje su trajale jos mjesec nakon toga) jer je velika vjerojatnost da ce test biti pozitivan i da ce mi automatizmom biti dodijeljena obavezna samoizolacija od cetrnaest dana s obzirom da je virus jos i meni, ali nisam vise zarazan.

Sto se cijepljenja tice meni nije dozvoljeno da se cijepim jer imam antitijela, ovdje je takva procedura. Tek sest mjeseci nakon preboljena se mogu prijaviti za cijepljenje jer se racuna da antitijela ostaju do sest mjeseci u organizmu. Jbg.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline