View Single Post
Staro 27.05.2021., 11:13   #2
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pozdrav, kolega.

Zivim u Njemackoj i prebolio sam Covid-19. Ovdje je situacija takva da su mi iz nadleznih institucija odredili 14-dnevnu kucnu izolaciju odmah po primitku pozitivnog nalaza. Zdravstvena djelatnica me nazvala i pitala za simptome, koliko dugo se osjecam lose, s kime sam bio u kontaktu, itd; po zavrsetku razgovora je zakljucena 14-dnevna kucna karantena i receno mi je da se NE testiram nakon karantene jer anti-tijela ostaju u ljudskom organizmu do sest mjeseci i samim time kod testiranja nakon preboljenja moze doci i vrlo je vjerojatno da ce test ponovno biti pozitivan te ce automatizmom u sistemu biti dodijeljena ponovna 14-dnevna karantena.

Nakon cetrnaest dana vratio sam se na posao bez ponovnog testiranja. I dalje sam bio usporen, malaksav, bez njuha i depresivan i to je potrajalo jos skoro mjesec i pol dana (prije tri tjedna su mi se odredeni simptomi vratili ali hvala Bogu njuh je tu ).

Zbog planiranog godisnjeg u sedmom mjesecu i putovanja u RH sam kod nadlezne institucije zatrazio potvrdu o preboljenju koronavirusa i to je to, racuna mi se kao da sam cijepljen jer imam antitijela i mogu slobodno putovati bez karantene.

Zelim ti brzo rjesavanje problema i puno srece, te zdravlja!

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline