Tema: Košarka
View Single Post
Staro 27.05.2021., 07:16   #5242
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
brooklyn ako ne popravi obranu mogu najdalje do finala, ali zapad igra i obranu i to ih može koštat titule.
trae young - čudo od igrača. rastura lik. skroz su mi simpa.
luka je sam razbio kliperse . baš mi je drago. jebeš kliperse ionako.
utah - a što reći . prvi puta u povijesti imaju no1 seed i sumnjam da će to iskoristiti - bumo vidjeli.
denver - nema dovoljno kvalitete - ostat će bez goriva prije ili kasnije - da imaju još jednog radnika koji zna dodat ili zabit par trica bili bi skroz ok.
miami - dobro je netko rekao - toplo hladno - nisu napredovali od prošle godine ništa. a trebali su.

playoff je zakon.
memphis - ludnica hahaha - klinci se bore ko lavovi - neka. nema predaje.

fear the beard

Grizliji su me bome ugodno iznenadili. Fajterska ekipa, ima i kvalitete dosta. Past će na neiskustvo jebiga, mladi su. ali dobra perspektiva sve u svemu.

Clippersima svakako želim brz odlazak na godišnji

Denver i Utah, slažem se da im nešto malo fali za iskorak.

Sve skupa opet kažem, po meni su Lakersi favoriti na zapadu, iako će se tu svi morat pomučit za ulazak u finale. Najbolje posložena ekipa, James i Davis. Na Jamesu se sad već vide godine, ali još može igrati na visokoj razini. Davis će im biti ključan.

Na istoku ne očekujem iznenađenja u ovom krugu, jedino je poptuno ovorena knicks hawks serija.