Tema: Revolut
View Single Post
Staro 26.05.2021., 21:19   #1879
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Pa ja na ovo trazenje Revolut geledam ovako.

Revolut da smije dat moj OIB bez mog dopustenja po bilo kakvoj rezoluciji od ikoga on bi to vec davao, a nebi mene trazio da im to ja svojim upisom to i potvrdim bez obzira sto sam ga mozda dao i pri registraciji. Tad sam ga dao za registraciju a ne da oni oib dijele kak oce a ocito tada nije pisalo da ce ga dijelit s mojom poreznom ..pa se vracamo na pocetak jer da je to pisalo onda me sad to opet nebi trazili.

Nasa porezna sigurno moze doc do svih transakcija koje svi radimo na revolutu ali ocito ne moze ili bez sudskog naloga pa im sad treba tvoje dopustenje da to moze radit kad hoce ili npr kak ce porezna uopce znat da ja imam racun na revolutu ili wirexu ili bilo gdje? sta poslace revolutu upit daj mi molim te provjeri dal mate matic ima racun kod vas pa mi posalji da ja malo vidijm dal mulja s porezom? i onda se opet vracamo na pocetak . porezna ocito ne moze bez opravdanag razloga trazit ista od revoluta al ak im ti to dopustis s jos jednim upisivanjem svojeg oiba eto smiju sto hoce. ubace te u automatsku obradu (a to do sad ocito nisu smjeli) i kontrolira kompletan promet po revolutu i to ce jos na sudu objasnit da si ti to sam od njih trazio kad si upisao svoj oib drugi(ovaj) put.

Nigdje ja nisam pronasao da ce revolut prestat radit nakon 90 dana pa ak neko ima link gdje to pise molim da g apodijeli ovdje s nama...