Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.05.2021., 01:10   #55115
karlanal
Premium

karlanal's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Potpuno te razumijem (sektasi su opaki u svakom smislu, bilo koje marke), ali u drugu ruku nisi li ti napravio isto TO sa podcjenjivanjem vozaca BMWa?
Ili jos konkretnije kolege koji eto igrom slucaja/najere radi/zivi van HR pa mu je i za oprostiti barem lektorski dio ?

Sve šta si napisa si u pravu, nisam triba onako uzvratit, ali eto...
Najviše mrzim je podcjenjvanje ljudi i gledanje sa visoka na iste na račun njihove financijske situacije.
Stavka dva,"Jugošvabo"je i to mi je ostala neka nepodnošljivost prema istima jer sam i sam bia u Njemačkoj duuuugo godina, tako da me sve ovo skupa podsjetilo na veliku većinu naših ljudi koji žive u Švabiji.
Većina naših ljudi. pričanm naravno o ljudima do 30ak ghod, koji rade gori, ne izlaze i ne troše novce kako bi mogli liti doć u HR sa velikim autom koji je na sezonskim tablicama i izigravat velikog frajera i isto tako se rugat ljudima koji voze daciu, citroena i sl
Naravno da ima i normalnih, ali kad bi samo znali koliki je postotak onih koji žive kad su u hr kao frajer sa velikim autom, iznenadili biste se.
Šta se BMW tiče, jednostavno nije ono što je bio.
Opali su u kvaliteti izrade, naravno da istih takvih padova tj nekvalitetnijih proizvoda ima i kod drugih proizvođača, ali ne u tolikoj mjeri.
Prije je bila Merica i BMW dok danas nažalost to više nije tako.

Audi je kvalitetom izrade bolji od BMW-a, a to što je radit na njemu užasmu, kako veli kolega wolverine, ali to meni nije ni bitno.
@wolverine, to što veliš da voliš stare bmwe, a ko ne voli bogati, za jednu 2002 turbo bi da 4 od svojih 12 cm. Poslikat ću prijateljevu tricu 323 E30ku cabrio, nova novento, na znam jeli prišla 30 000 km, bombon.
Da ne bi bilo, i ja sam nekoć ima BMW-a, Alpinu B10-Biturbo, i dan danas jedan od dražih mi auta.
Nadam se da smo sa ovim završili i da će se ovi momčići uspit suzdržat iako voze BMW-a.

SORRY DEČKI, NISAM VAM JA KRIV

mada i tata bi sine

https://youtu.be/e6URSrf0VSw

poz svima pa čak i vozačima BMWa

PS
to šta radi vanka nije izgovor, ni ja nisan do 6e godine zna beknit hrvatski
što se i vidi
karlanal je offline   Reply With Quote