View Single Post
Staro 23.05.2021., 19:18   #18
Integrity
Registered User

Integrity's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Integrity zbog čega ti je disk 2 na 97% opterećenja?
Glazba mi je na tom disku, Soulseek je vjerojatno vrtio library. To je screenshot na kojem sam upalio Soulseek i otisao pretraziti nesto sto ima puno rezultata jer mi i to uspori sustav brutalno. Možda se varam da je Soulseek neki lagani program

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
KMS je Windows aktivator, ali pored ključeva za svega nekoliko dolara ili eura, ne znam koliko se isplati zajebavati s tim. Kaj sve imaš od aplikacija instalirano, jer čini se da koristiš dosta toga kaj se međusobno poništava?
Odavno sam ga maknio bio jer sam uzeo na nekoj od stranica legit key od windowsa i imao sam godinu dana MalwareBytes premium ne znam kako se sad opet naslo. Imam jos CClenaer i standardno Nvidia CP, Steam, Gog, ZoneAlarm dosad, Windows firewall iskljucen. Od ostalih programa Office, Thunderbird, Firefox, pokoju igru (sve su original), Qbittorrent.

Ako skidam torrente recimo i istovremeno browsam sve se uspori takodjer. Taj problem imam duze vremena, nosio sam i komp na reinstaliranja i stovec ne i bude ok neko vrijeme medjutim sa vremenom opet pocne.

Jel postoji opcija da se dobije izlistanje instaliranog osim da odem na listu aplikacija u settinzima?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.05.2021. u 22:48. Razlog: spojeni postovi
Integrity je offline   Reply With Quote