Citiraj:
Autor Mladenxy
Integrity zbog čega ti je disk 2 na 97% opterećenja?
|
Glazba mi je na tom disku, Soulseek je vjerojatno vrtio library. To je screenshot na kojem sam upalio Soulseek i otisao pretraziti nesto sto ima puno rezultata jer mi i to uspori sustav brutalno. Možda se varam da je Soulseek neki lagani program
Citiraj:
Autor The Exiled
KMS je Windows aktivator, ali pored ključeva za svega nekoliko dolara ili eura, ne znam koliko se isplati zajebavati s tim. Kaj sve imaš od aplikacija instalirano, jer čini se da koristiš dosta toga kaj se međusobno poništava?
|
Odavno sam ga maknio bio jer sam uzeo na nekoj od stranica legit key od windowsa i imao sam godinu dana MalwareBytes premium ne znam kako se sad opet naslo. Imam jos CClenaer i standardno Nvidia CP, Steam, Gog, ZoneAlarm dosad, Windows firewall iskljucen. Od ostalih programa Office, Thunderbird, Firefox, pokoju igru (sve su original), Qbittorrent.
Ako skidam torrente recimo i istovremeno browsam sve se uspori takodjer.

Taj problem imam duze vremena, nosio sam i komp na reinstaliranja i stovec ne i bude ok neko vrijeme medjutim sa vremenom opet pocne.
Jel postoji opcija da se dobije izlistanje instaliranog osim da odem na listu aplikacija u settinzima?