View Single Post
Staro 23.05.2021., 11:34   #922
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@tomek@vz
Cijenjeni kolega nekako si se prerano "predao" a i reklo bi se da imaš dovoljno teh. znanja

Starim heheh Jep 4 x dvo sistemci u vratima s ta 3 kraka (moram adaptere kupit) + 2x visokotonci sprijeda. Hvala na izdasnim informacijama - ali ima jos 3 faktora. Prvo - zenin auto Ja ga vozim samo par puta na godinu. Drugo - upravo sam skuzio da su mi oni plasticni tipli koji drze sve skupa (da sve se mice, i uvijek potrgam bar pola) nestali a tu me ovlasteni servis trazi 100kn za 10kom. Prek Amazona gore dobijem za te pare 20kom. Dakle prvo to trebam. Iduci tjedan se ionak opet vracam za Minhen pa cu gore to si narucit. Kad budem iduci put u HR i ako cu imat volje i vremena mozda to sve skupa onda upgrejdam al pokusavam cim vise vremena kad sam doma potrosit sa klincem A ne placa mi se nekog (il nedaj Boze ovl. servis) da se s tim zajebava. Treci faktor - zena ce me objesit za jaja ak potrosim vise od 800kn na to