Citiraj:
Autor Elven
Bas za dacie i ladu mi je tesko progutati (ne kazem da lazes, nego ih ne mogu shvatiti), ali poznajem ljude koji tvrde (e njima ne vjerujem) da ne vide razliku izmedju stare opel corse i novog auta vise klase (nebitna marka i model, moze bit 308, moze bit A4).
Tj barem tako tvrde jer ih apsolutno nije briga za razlike. Njima je auto tu da ih dovede od tocke a do tocke b. Ne jebu ni udobnost, ni preciznost volana, ne jebu ih razlike u hodu mjenjaca, buka vjetra na autoputu...
Djelomicno sam ljubomoran na takve ljude, a drugim dijelom ne znam kako bih bez uzivanja u autima i njihovim razlikama.
Vjerojatno se tako i oni meni cude sto su mi sve slike slavnih slikara "meh, samo da nesto visi na zidu"
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
|
Ima nekih ljudi kojima je doslovce bitno da je što jeftinije održavanje i da ih odveze od točke A do točke B.
Čime predlažete da se počisti unutrašnjost automobila, tepisi, krov i slično, a da nije kemijsko čišćenje?
Također, odlomila mi se ona drška za koju se primi kad se vadi šipkica za provjeru ulja, kako to najbolje prirediti da se može normalno koristiti dalje?
Gril ispred hladnjaka mi je presvučen plastikom koja liči na aluminij, zapravo je samo obučena u nešto kao alu folija, imate li ideju kako to obnoviti?
Poslikam..