Sta necu sve tu procitati. Lik nicim izazvan krene kakati i generalizirati po BMW-u i vozacima istoga i onda slijedeci post prozivanjem radi nepismenosti, a za shvatiti post ti treba google translate

Jebote, cijelo vrijeme kontam radi cega me hebe, kad ono jednacenje suglasnika po zvucnosti. Ok, priznajem, zahebao sam tu. Vec odavno ne pricam hrvatski svakodnevno, pa sam malo i pozaboravljao. Sta je tvoja izlika?

Ne brini, nemam pojma tko si tako da niti ne mogu imati sta osobno protiv tebe da bih to spustao na taj osobni nivo, ali mi je vise na vrh glave toga da se svakih par stranica pojavi takav post u kojem se svi vozaci BMW-a svode na nepismene bezube baustelce.
Niti sam nepismen, niti bezub niti baustelac kako to sugeriras u svom postu. Ne radimo svi u Njemackoj fizicke poslove vjeruj mi, a eto volim i vozim BMW. Nevjerojatno, zar ne?
Ali ok, drago mi je da si se ispuhao i izbacio malo stresa. Za drugi put kad budes u takvoj situaciji ti mogu preporuciti motor. Nema boljeg lijeka za rjesiti se stresa i frustracija