Citiraj:
Autor karlanal
dobro jutro, ja ne razumim ljude koji su oduševljeni BMWom
prijateljev m2 comp iz 2017 škripi na sve strane, užas a veli da je tako i u novim m5icama
to moraš bit jebeno felšan pa dat nekih 130 000 laura za movog m5 ili evo 75 000 eura koliko je netko jučer platia za m3cu 
|
Sto ljudi, sto ćudi. Tek trebam vidjeti auto koji će mi bolje sjesti od BMWa u cjenovnoj klasi koju gledam.
Citiraj:
Autor WraGG
Ne razumijem ni ja ljude koji kupe polovnu Skodu Superb i daju vise novca nego za BMW 5 sa jacim motorom i nakrcan opremom za koju u Skodi ni ne znaju da postoji, ali eto vidis, ne moramo svi sve razumjeti.
Predpostavljam da vozis Opela ili Citroena i da su ti svi BMW vozaci trn u oku?
Al ne brini, nisi jedini. Pokusajte neki klub osnovati pa ce vam mozda biti navecer lakse zaspati 
|
E, ti mi se javi, zamalo si osnovao Hyundai klub sa SantaFe-om

Bogohulniče, da samo znaš koliko sam upitnika imao iznad glave dok sam prošlo ljeto čitao tvoje dvojbe...
Ali moraš priznati da je većina BMW fahrera malo posebna sorta (da budem blag).
Citiraj:
Autor tutix
U jbt, mislio sam da će gorit od preporuki za "Tulje" ali izgleda da je i vas uzela groznica ovih SUV/Crossovera/MPV - niko ne vozi kompakte više  .
Našao par slika kako izgleda 190 kutija gore i meni se ovo čini dost preveliko: https://imgur.com/a/meIoVRW (s tim da su i ovi nosači prema preporukama su krivo montirani. Oba idu negdje na sredine bočnih stakala (znači bliže šajbi - tj. 25 cm od šajbe)...
Mislim da ću morat il onu najmanju 140 ili max 175 eventualno.
|
Ne postoji prevelika krovna kutija, kao što ne postoji ni prevelik televizor. Naučio to odavno, kad su mi pokazivali u Biolabu najveću Vision kutiju, a ja pitao "da li imate nešto veće za naručiti?"...