Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.05.2021., 15:24   #55010
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor karlanal Pregled postova
dobro jutro, ja ne razumim ljude koji su oduševljeni BMWom
prijateljev m2 comp iz 2017 škripi na sve strane, užas a veli da je tako i u novim m5icama
to moraš bit jebeno felšan pa dat nekih 130 000 laura za movog m5 ili evo 75 000 eura koliko je netko jučer platia za m3cu
Sto ljudi, sto ćudi. Tek trebam vidjeti auto koji će mi bolje sjesti od BMWa u cjenovnoj klasi koju gledam.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ne razumijem ni ja ljude koji kupe polovnu Skodu Superb i daju vise novca nego za BMW 5 sa jacim motorom i nakrcan opremom za koju u Skodi ni ne znaju da postoji, ali eto vidis, ne moramo svi sve razumjeti.
Predpostavljam da vozis Opela ili Citroena i da su ti svi BMW vozaci trn u oku?
Al ne brini, nisi jedini. Pokusajte neki klub osnovati pa ce vam mozda biti navecer lakse zaspati
E, ti mi se javi, zamalo si osnovao Hyundai klub sa SantaFe-om Bogohulniče, da samo znaš koliko sam upitnika imao iznad glave dok sam prošlo ljeto čitao tvoje dvojbe...

Ali moraš priznati da je većina BMW fahrera malo posebna sorta (da budem blag).

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
U jbt, mislio sam da će gorit od preporuki za "Tulje" ali izgleda da je i vas uzela groznica ovih SUV/Crossovera/MPV - niko ne vozi kompakte više .

Našao par slika kako izgleda 190 kutija gore i meni se ovo čini dost preveliko: https://imgur.com/a/meIoVRW (s tim da su i ovi nosači prema preporukama su krivo montirani. Oba idu negdje na sredine bočnih stakala (znači bliže šajbi - tj. 25 cm od šajbe)...

Mislim da ću morat il onu najmanju 140 ili max 175 eventualno.
Ne postoji prevelika krovna kutija, kao što ne postoji ni prevelik televizor. Naučio to odavno, kad su mi pokazivali u Biolabu najveću Vision kutiju, a ja pitao "da li imate nešto veće za naručiti?"...
Garro je offline   Reply With Quote