Citiraj:
Autor Juice
Tak sam i mislio. Thanks
Kad su se spomenule perilice, odličan koncept mi je princip ladice.
|
Nemaš frke i ne možeš fulati - ako ne misliš biti kreativan s mikrovalkom (tu mislim na gomilu raznoraznih opcija od roštiljanja na dalje koje nikad neće biti na razini klasične pećnice,a poskupljuju uređaj ekstra par stotina kn) uzmi najpovoljniju uz dva OGROMNA dobronamjerna savjeta - neka kapacitet bude barem 20 litara i obavezno uzmi mikrovalku s ručkom an vratima a ne tipkom, jer su često opruge iza tipkala za otvaranje vrata jake i mikrovalka se često pomakne svaki put kad ih otvaraš. Ovo je ovako na mnogim modelima, ali moguće da nije baš na svim. Ručka je puno bolja - lijeva ruka otvori, desna ubaci tanjur i to je to. Uređaj se ne kliže.
Moja je ova - black friday akcija za nekih 270kn prošle godine.
https://www.mall.hr/samostojece-mikr...ovalna-pecnica
A po pitanju perilice s ovim ladicama, mislim da te ladice onemogućuju pomicanje unutarnjih dijelvoa po visini, pa mi se ne čini baš praktično. Nije mi baš jasna svrha ladica osim da je "malo" lakše punjenje jer nema ogromna vrata koja prvo moraš spustiti do poda i onda stavljati posuđe jer tokom dana ćeš više puta nešto ubaciti unutra, pa je s te strane zgodno.