View Single Post
Staro 20.05.2021., 12:12   #9440
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor gogoklepci Pregled postova
When it comes to the cooling fan, I am a huge fan of the NR135L because it has proven its worth so far, while there are several complaints about Hong Hua fans, mostly about ticking noises under low speeds.
ne znam što je pjesnik htio reći s ovim citatom koji vadiš iz testa rm modela, koji je lošiji od rmx, koriste kineske kondenzatore i još lošiji vent, pa je sasvim normalno da će reći da je nr135l bolji

da gledaš test rmx modela u koje su prvo ugrađivali taj vent vidio bi da se spominje kako je u rmx ugrađen jeftiniji vent., tzv rifle, dok tek rmi serija ima skuplji fdb vent
https://www.tomshardware.com/reviews...su,4611-3.html

In addition, the RMi series includes fluid dynamic bearing fans, while the RMx employs a rifle bearing fan.

rifle je corsairov termin za sleeve ležaj, doduše ponešto poboljšan, ali još uvijek niže rangiran i lošiji od fdb i dbb, bez obzira kako na corsair nazivao, a pogotovo će to doći do izražaja u kasnijim godinama korištenja kad se sleeve počne trošiti

ne znam čemu više ovoliko cjepidlačenja i pokušaja besmislene rasprave, focus od 650w je jednostavno bolja opcija od rmx 550w za istu lovu i sve ostalo je nebitno
picajzla0707 je offline   Reply With Quote