View Single Post
Staro 20.05.2021., 09:21   #10
/\ŁF
Premium

Datum registracije: Oct 2010
Samo da podijelim svoja nedavna iskustva s ovom prevarom od Muzikera.

Naručim robu 6.4., od čega je dio bio na lageru (tako je pisalo), a za dio se čekala isporuka. Naravno, odaberem opciju da mi se pošalje odvojeno, ono što je dostupno odmah, a ostatak kada stigne (u roku 10ak dana). Iz narudžbe od 10ak artikala, samo jedan je bio dobavljiv tek za 2 mjeseca, na što sam pristao (ispostavilo se da taj ipak više uopće nisu mogli nabaviti, ali su ga uredno naplatili).

Nakon uplate (lovu su naravno uzeli u sekundi), ni traga ni glasa od njih nit je roba poslana. Tek na moj upit prema njima, kažu da čekaju još neke stavke koje ipak nisu na lageru (a pisalo je da jesu), a one koje kao stvarno jesu na lageru, valjda ih ne žele poslat jer je ciganima jedno 20 kn skuplje slati jednu pošiljku više, pa će kao poslat kad još dio narudžbe bude dostupan.
Pregrizem i to i reko ok, kažu da će isporuka biti 22.4.

Kraj 4. mjeseca, opet ni traga ni glasa, a bome ni robe. Na prvi upit ne odgovaraju, na drugi upit mrtvi hladni odgovore da će roba biti spremna tek sredinom 5. mjeseca.

Sad već lagano ludim jer očito lažu, a cijelo vrijeme drže moju lovu i kažem im što mislim o svemu, ali dajem im još jednu šansu, pa nek pošalju onda tu jebenu robu sredinom 5. mjeseca, iako mi sad već ta narudžba nema nikakvog smisla, jer da sam znao, našao bih alternativu odmah u startu.

Jučer, već klasika, od njih ni riječi, šaljem ja opet mail - di je moja roba. Oni opet potpuno hladni, bez ikakve namjere za isprikom - roba bi trebala biti spremna krajem 5. mjeseca (roba za koju je 6.4. pisalo da je na lageru!), a onaj artikl koji se najduže čekao ipak nije uopće dobavljiv?!

Tu sam završio s njima, izvrijeđao ih, tražio povrat love, a sad tek ostaje za vidjet hoće li biti love, jer iz svega zaključujem da nisu legitiman shop, nego prevaranti. Zašto prevaranti - zato što je u narudžbi bilo prehrane, obuće, tehničke robe, znači sigurno nije sve od istog dobavljača, a oni baš ni od jednog ne mogu nabaviti robu? Procijenite sami.

TLDR; Sugeriram da zaobilazite ove prevarante u širokom luku jer uplatu će zaprimiti onda, a nakon toga kreće agonija. Jedan od onih "shopova" koji žive na račun kupaca, vrte njihovu lovu, da bi se nakon 2 mjeseca ispostavilo da ne mogu isporučiti naručeno. U svemu tome, toliko ih nije briga da u čitavoj korespodenciji nije bilo ni riječi isprike s njihove strane.

Ljudi, bježite od Muzikera glavom bez obzira!
/\ŁF je offline   Reply With Quote