View Single Post
Staro 19.05.2021., 13:15   #11911
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
A cuj nemas sta puno filozofirati ili ces preci potpuno na A1 Mozaik paket i potpisti ugovor na 24 mjeseca uz povoljniju pretplatu ili ces ostati na sadasnjem paketu uz podizanje cijene na full cijenu kad ti prodje sadasnji ugovor.
U Mozaik paketu ako se kod ugovaranja ne izjasnis drugacije i ne izaberes neki od tri ponudjenaTV paketa, onda ti postavljaju kao osnovni TV paket "Osnovni Obiteljski paket" a kao dodatni za 30 kn/mjesecno mozes dodati Filmski ili Sportski ili oba.

https://ssc.a1.hr/documents/10307706...+TV+kanala.pdf

Nije stvar u filozofiji hoću li ili ne morati uzeti Mozaik, već u tome što na ovom tvom postanom linku i onom koji je postao Ag008 postoji opcija osnovni i prošireni za tri grupe programa u ponudi.
Za bivše korisnike na koaksijalcu BNet-a je onaj popis kojeg sam ja postao i tamo nema osnovnih i proširenih programa.
To nam je bio prvi šum u komunikaciji, drugi je što koristim i cam module i onda kad smo razgovarali o cijeni smo se malo pogubili, treći što na onom linku za BNet korisnike uopće nije navedeno koji su TV programi HD, a koji ne i četvrto, ja sam u grupi korisnika kojima ne naplaćuju uslugu poboljšanja mreže (onih blesavih 20 kn) i za to mi nisu znali ništa reći što će biti nakon prelaska na Mozaik,... sve u svemu previše šuma u komunikaciji pa čekam novi poziv kad se zbroje

EDIT: Inače (informacije radi) početna ponuđena cijena sa njihove strane je bila 169 kn za TV+Telefon+Internet pa javim do koje smo na kraju cifre došli.

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 19.05.2021. u 13:30.
bertone je offline   Reply With Quote