Citiraj:
Autor kopija
|
A tako jasno. Ne zbnam gdje bi to u Zadru radili...
Citiraj:
Autor dada-as
Nizozemci su nanjusili biznis... A kinezi valjda vidli koliko stambilja, nekih markica i sta ti ja znam kakvih papira kod nekih tamo osoba koje to biljeze na neke svoje papire treba su brzo odustali... Oni nauceni na QR Scan, a ovdje markice...
|
Problem je što taj biznis traži preduvjete koje mi nećemo imati još sto godina, od ekonomskih do političkih.
Citiraj:
Autor dada-as
P.S. ja sam mislio Rijeku buduci je to najveca luka za primanje kontejnera ak se ne varam. Malo sam razmisljao, Grci to nece napravit, oni su lijeni, neda im se, lakse od EU dobiti pomoc... Makedonci, Albanci, Bosanci nisu u EU, ali da i jesu nebi to mogli iz ovih ili onih razloga. E sad najveci konkurent Hrvatskoj je Italija, Francuska i mozda Spanjolska. Dakle brodom dok se ide Italija na jugu je najblize. A onda smo mi... Plus nase ceste i povezanost s EU je dobra...
|
U bližoj i daljoj okolici ima n većih luka, aerodroma, prostora za gradnju i slično da Rijeka ili Zadar nisu nikakvi konkurenti osim ako politika ne napravi svoje. A naša politika...
Moramo biti realni, Zadar nije nikakva destinacija (nema ni pravu luku ni prostor, o povezivosti da ne govorimo), Rijeka je nešto veća, ali kepec u Europskim razmjerima, Koper ili Trst su bitno bolje destinacije.
Isto tako, Rijeka nema povezivost.
A borit se protiv Antwerpena, Rotterdama, da ne govorim o n luka na Mediteranu...
Citiraj:
Autor Rista
"U onom slučaju kad se pošiljka skenira, a PDV nije plaćen to će odraditi pošta u ime Carinske uprave". Pitanje je sto ovo zapravo znaci. Posta je ta koja ce traziti dokaz o kupovini? Jer nema smisla da PDV naplacuju po deklariranoj vrijednosti koja nikad nije istinita.
|
Da, to je karika koja nedostaje. Mislim da ni njima nije jasno što će i kako će.