Citiraj:
Autor 1v@n
Ako već daješ 3000 kn po mobitelu, uzmi im iPhone SE. Pola sata instrukcija da se snađu na sustavu i miran si idućih 5+ godina.
Ja bi čak i razmotrio 7 i 8 u dobrom stanju i promijenio im baterije (300 kn u ovlaštenom). Tu si onda s oba total ispod 3000 kn, a radit će dulje i bolje.
|
Nisam ni razmisljao o ajfonima. Sad kad si ih spomenuo, boze, vidim kako ce me sutra nazvati i pitati kako napraviti nesto u gmailu ili sto znace neke notifikacije... Ja niti imam sliku u glavi kako gmail izgleda na iOS-u niti sam siguran da bi oni to pohvatali u 30 dana, kamoli minuta. Za androide im doslovno iz glave odgovorim, eventualno mi posalju screenshot. Ne vjerujem da ce ici, strah me i probati da budem iskren.
Slazem se da bi to bilo idealno rjesenje, gledajuci funkcionalnost uredjaja i zamjenu baterije svakih x godina. Sjecam se i koliko dugo im je trajao prelazak na touch ekrane
Citiraj:
Autor coconut
Ako ubodeš neki Realme na akciji <2.000 kn, bi ti bilo super.
|
Nema Realme moba ispod 155mm, njih sam prve gledao jer je bila nedavno akcija na ekupi. Fizicke dimenzije su im top prioritet, nema rastezanja. I sa 150 sam se rastegnuo. Materi je J6 na gornjoj granici sa 149mm + jos i maskica.