View Single Post
Staro 03.02.2006., 01:41   #63
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
edit PostuP

čini mi se da komp držiš pokraj radijatora??? temperatura ti ovisi o dobrom propuhu, šumu kablova i temperatura sobe... kako veli masni i da ovisi i o količini paste ( ne daj bože da si nanio toliko paste ko černobil )

pošto ne vjeruješ kolika je temperatura i legendarni Masni mi je nabavio Freezera 64 Pro pa sam odmah stavio..... dojam je vrlo velik

sa box kulerom sam imao 37 stupnja s dobrim propuhom u kučištu (iz kučišta Chiefteca dva Papsta puše ravno na proc, dakle clockan je na 270x 11) kad bi radio nešto i temp penje na 42 stupnja i kad bi igrao counter-strikea i temp je bila 54 stupnja..
previšeeee

sa freezerom sam dobio 31-33 stupnja u mirovanju a vidi se koliko vrti samo na 1023 okretaja...

malo nešto browsam penje 35 a igranje counter-strike je 47 stupnja... omg...dosta se smanjio nego na box kuleru.. a usto je nečujan nego box( ništa se ne čuje osim sebe kako dišem).. :clap: :clap: :burn:

temperatura sobe je bila 26 stupnja

posebna najljepša pohvala ide Masnom jer je imao velike prste u odabiru hladnjaka nego ja ( htio sam sonica pa je znao da neće stati na moju ploču)..:burn:
Dottore je offline   Reply With Quote