Citiraj:
Autor prileee
Ja vec godinu dana koristim neko allianz dopunsko, pokriva isto sta i hzzo dopunsko + nesto vise lijekova s nekog popisa(A+B). Ne znam sta tocno jer me nije zanimalo jer ga rijetko koristim, a zelim ga imat za slucaj potrebe. Samo znam da sam presa na to jer pokriva isto a kosta me 35kn mjesecno prva godina akcijski i onda 45kn mjesecno standardno.
|
Isto koristim Allianze i zadovoljan. Ja imam besplatno preko firme, a sad sam i zenu prebacio po nekim povoljnijim uvjetima.
A+B lista lijekova + čak su mi bili refundirani neki lijekovi koji nisu na listama.
Citiraj:
Autor Lika091
Moze jeftinije od hzzo ali... Privatne kuce ce vas drzat dok niste veci potrošači a onda nece produzit ugovor s vama. I onda kada budete trebali vise ljekova/terapija vracat cete se nazad na HZzo. Pun internet imate iskustava s raznim privatnim osiguravateljskim kucama. Tu iznad pise 77kn, ali Hzzo je 70kn. Buduci da se gleda samo kratkoročno a hzzo mora svakog primit s počekom od 30dana, najjeftinije je kombinirat privat i kad se mislis razbolit ic na Hzzo🤔😎.
|
Sad si provalio i ostao živ.
Mjesečna terapija mi je 300-tinjak kn i nikad nikakvih problema. Korisnik sam oko godinu dana