Poštovani nisam bas iskusan za crypto valute bilo kakve ali kolko tolko pratim opcenito to sve i gamer hc sam cijeli zivot i imam razumjevanja potrebna sto se tice konfiguracija kompa itd...
Ako bi mi itko mogao odgovorit na par pitanja vezana za chiu bio bi jako zahvalan..
Dal je moguce 2 x 2tb m2 nve ssda runat odjednom i da svaki zasebno zapisuje na svoj hdd taj plotting...
Jedno skroz naivno pitanje al nemogu nac nigdi konkretan odgovor mozda sam i sljep i glup ali kad recimo napunim 2x hdda od 10tb svaki, sta treba sa tim farmama dal se to brise ili se treba zamjenit ili se to ostavlja popunjeno nisam shvatio nacin uporabe tih diskova u smislu uvijek samo se prikaze pokrene se plotanje sa ssda temporary storage koji ide na final destination koji je hdd i onda me zanima sta sa time kad se to napuni .
Nekakvu konfiguraciju koju bi htio gurat je i9 10900 sa 64g rama ddr4 na 3200 sa ili 1x 4tb m2 ssd ili ako je moguce da to radi 2x 2tb m2 ssda sa storage 2x 10tb hdda.
Jos jednom ispricavam se na glupim pitanjima ako itko ima vremena i da zna odgovorit bio bi zahvalan hvala unaprijed.