Tema: DVD Player
View Single Post
Staro 12.03.2003., 10:21   #15
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by ozren
Ono kaj sam inace primjetio je to da ima jako puno filmova, uglavnom onih koje je obradjivala jedna nasa firma (necu reci koja jer znam covjeka, a znas ga i ti Pajo...), koji su kvalitetom slike katastrofa...
ha, vidis, necu ulazit u tehnikalije, a nisam ni vidio doticne naslove, no prema ovom kaj si reko mogu sam zakljucit da masteriraju na dvd-r-u, di ti najvise stane 4.7GB. (4.3GB podataka). vecina dvd-ova u originalu je dual-layer, 9.4GB, pa kad oces da ti nes takvog stane na 4.7GB medij moras spustit bitrate na pola. to ti dodje ko lose skodirani divx.

ak to netko radi kod sebe doma onda moze pobacat van sve special features, audio trackove i slicno, tak da ostane samo cisti film, kojeg onda mozda moras spustit sa 5GB na 4.3GB, sto nije takva osjetna razlika u kvaliteti.

uostalom ozrene, tak ti i treba kad imas posten televizor. ti dvd-ovi su sigurno namijenjeni hrvatskom potrosacu koji ima grungig televizor iz '68 sta mu je djed ostavio u nasjedstvo, i na takvom nema nikakve razlike.

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3