View Single Post
Staro 14.05.2021., 11:54   #7463
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova
Jooj sto volim ove specs guy.Kupite si onda meizu kad ste svi tako specialni..
Kao pro ovo je mob koji ce bit super ugodan za koristenje jer je samo 67mm sirok i nije ostrih uglova, ako jedan icrap moze da nabije cijenu a spec nigdje , nije ni sony village marka.. ip rating gorilla glass, audio jack, stereo zvucnici,oled ekran,4500mah baterija..
Boli me ladno qur dal je 888sn unutra ako ovo ide smooth.Od igara jedino iovako imam cookie jam... Jos nema ni punch hole na njemu.. NA ekranu.. mislim da ima i utor za sd karticu..
A ko kaze da ovaj bijeli ne izgleda super..nek kupi oci..

https://www.amazon.de/XQBT52C2P-YD/d...2s9dHJ1ZQ&th=1
Ti si član pce foruma, vjerojatno znas da i3 i i7 nije isto, ryzen 1300x i ryzen 3600 nisu isto , gtx 1060 i 1080 nije isto. Igram csgo, na 1060 je uvijek u momentima zastucao ,1080 nikad. Da ne pričam o novijim grafama. Eto, jbg nije sve u specsim ali eto ipak jest. Nijedan mid range mob ne radi kao high end. Vec si trebao to naučiti.
Drugo, specsi se vežu za cijenu i to je ono o cemu pricamo. Ne patis na specse, uzmi si sd 690 i plati 400 eura, tvoja stvar. Ja ne zelim 690 jer nema sanse da radi kao npr 865+ jer nije tu samo proc u pitanju nego cijelokupan proizvod. Meni je bitno, tebi nije. Nekome je bitno to, nekome je bitan samo refresh rate i oled i ništa drugo Ja za svojih 430 eura kupim bolji mob, ti si kupi taj, boze moj, tvoj izbor, gdje bi bili da svi imamo iste gušte i mobitele.
Fakt jest da taj Sony ne vrijedi 430 eura , i to znaju i u Sonyju pa daju besplatne BT sluske uz njega uz preorder. Sony nije nista posebno u odnosu na druge u mobilnom segmentu, ni u midu ni u high. Bio je nekad, ali vec dugo nije. Evo ti a52 5g, slicno sve a mob 300€.
Napomena: nikoga ne odvlačim od kupnje niti nagovaram na kupnju. Pišem ono što mislim i malo manje "joj što volim ovakve onakve" bi bilo poželjno da se ne svede rasprava na prepirke onda svaka tema gubi smisao.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.05.2021. u 12:22.
spawn je offline   Reply With Quote