Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 13.05.2021., 22:58   #2865
DiTech
Premium

DiTech's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Pozz ekipa, imam jedan problem... sa sluskama... znaci Hyperx cloud 2, ukopcane u kontroler od zvucnika logitech z906... zvucnici su optikom spojeni na komp... uglavnom... jako tiho se cuju... tako nije bilo kad sam ih tek kupio... s vremenom kao da je izlaz za slusalice od zvucnika slabio... sad kad ukopcam moram pojacati zvucnike na 70% da se cuje na slusalice, a da ne kazem da krci.

Intersantno je da zvucnici rade kao prvi dan, odnosno na 70% nema distorzija zvuka niti icega... dakle uopce mi nije jasno da li je do zvucnika, onog "daljinskog" od Logitecha i samih slusalica...

U svakom slucaju, razmisljam si o novim sluskama sa USB zvucnom pa da prestanem pikati u ovaj kontroler. Zvucnici su stvarno ok za glazbu i filmove, ne trazim neki hifi, ali sluske stvarno volim odvrnuti, a zato su i kupljene (iskljucivo glasna glazba, opet nikakav hifi)

Pa eto preporuke dobrodosle...
Isto kao i kod mene, mislim da je taj jack na zvucnicima za sluske samo prespoj do kompa, neide preko pojacala za razliku od zvucnika.
Nemozes recimo pojacavati bas na kontroleru kada su sluske spojene.

Za takve stvari kupio sam Fiio e10k.

Pitanje, jel neko ima iskustva sa usb-c slusalicama inear, za mobitel? Kupio bi takve da nemoram nositi onaj prelaz 3.5 na usb-c.

Zadnje izmijenjeno od: DiTech. 13.05.2021. u 23:07.
DiTech je offline   Reply With Quote