HHHmmm .... Nvidia nije mrtva, daleko od toga.
Da bih kupio GF FX ???
Nema šanse, to bi trebala biti neka zajebana situacija, npr. lobotomija 2 min prije kupovanja.
Dali će Nvidia izaći s novim chipom, kick ass po mogućnosti - svakako
Dali bih sada išao kupovati Ti 4200 za cca 1600 Kn ??? Niti pod razno.
R9700 - vulgaris - 2.300 Kn. Razlika u cijeni strahovitih 800 Kn, razlika u performansama - slide show naspram 100-njak FPS-a u većini novijih naslova.
Kada izađe nova GF kartica bolja od 9700/800 , a da se ne ćuje kao mlažnjak pri brišučem letu dok probija zvučni zid na visini od 20m , razmislio bih i vjerojatno kupio ....
Sad, driveri od Ati-a su itekako sazrijeli. Problemi s driverima, TV outom isl. imaju oba tabora, tako da taj problem i ne pali previše
Što se tiće nedostatka postova ovdije, a o čemu se da raspravljati

Trenutno jedino kaj valja od Nvidie je Ti 4200 chip koji, ruku na srce, polako odlazi u zasluženu mirovinu
Sad će me većina popljuvati da kaj ja kenjavim, tha pa tek su nedavno kupili 4200 kartice i sve leti... HHHmmm da, ali proizvođaći igara ne gledaju zaostale male državice poput naše. Oni rade igre za zapadni svijet koji kupuje nove komponente dddaaalleeekkkooo brže nego kaj se kod nas uopće etabliraju
Mislim, tko od vas može sa svojom karticom igrati U2 na 1024*768 s 4xAA , a nema barem R9500 pro :confused: Nisam niti mislio da možete
Daklem gospodo, dok ne nabace neki jači chip na tržište - zaobilaziti u širokom luku. Zašto ??? Zato jerbo se starija tehnologija u principu ne isplati kupovati, ma koliko mi šutijeli o tome i tiješili svoj ego, kako smo samo dobar deal napravili s 4200 ili R9100.