View Single Post
Staro 11.05.2021., 15:53   #8546
Revolver3844
Premium

Datum registracije: Apr 2017
Razbio rn8 a trebam neki sekundarni telefon i uzeo rn 10.
Nakon par dana korištenja dojmovi.

Ekran za te pare odličan, na jakom suncu se da pročitat sve na ekranu, ali u odnosu na Samsung s10e je ipak manje čitljiv na suncu.
Always on display može raditi non stop ak se ugasi MIUI optimizacija, ali to ne bih preporučio, telefon šteka i zapinje pri radu dok je MIUI optimizacija ugašena, baš loše iskustvo dok je ugašena ta opcija.
Kamere su ok, ali recimo rn8 ga šije uz gcam, pogotovo selfi kamera, a na ovaj nema smisla instalirat gcam jer daje lošije fotke. Eventualno koristiti za selfi jer po noći daje bolje fotke.
Po meni najlošiji dio ovog telefona.
Baterija daje 10+ sati SOT bez jebemti, svaka čast onom ko ju od jutra do spavanja uspije isprazniti.
Stereo zvučnici su ok, nije to nešto bajno, ali za ove pare odlični.
Zvuk poziva mi je malo čudan, kao neki flat zvuk, tup, ne čujem sugovornika onak oštro.
Nema NFC što je velika mana, mnogima, a nekima i nije.
Što se ti doživljaja pri radu to jest brzine samog uređaja u odnosu na rn8 je neznatan, malo je možda fluidniji ali isto tako zna ponekad štucat.
Došao sa android 11 i miui 12.0.3, notifikacije su kasnile za neke aplikacije, recimo Instagram je jedna od njih, pa sam morao opet sam to sve namještati.
Jedna opcija je nestala u developer opcijama na android 11 i jako je iritantno što se neda drugačije namjestiti već sa nekim launcherom, a to je icon shape i onda neke su ikone pravokutne, neke zaobljene, ma vizualni užas.
Nova launcher to sve popravi i sve radi fino i glatko uz spuštanje animacija na .5 u developer opcijama.
U globalu dobar telefon za te pare.
Revolver3844 je offline   Reply With Quote