Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 09.05.2021., 19:27   #1314
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Uvijek mi piše 1440p u meniju, overlaye ne koristim pa sad tko zna...moguće si u pravu, makar brijem da bi skužio manju rezu od nativne. ha ha možda smo zato tak zadovoljni performansama

edit; probao u igri smanjiti rezu sa 1440p na 1080p i odmah vidim da je sve mutnije, tak da sam siguran da mi ne mijenja rezu...verzija sa epica.
Onda je moguće da je do Steama. Meni svaki puta kad uđem u igru baca na 1920x1200. Piše 1440P rezolucija, ali ako se Alt+Tab-a na desktop pa natrag u igru, onda piše "prava" rezolucija koja je kriva 1920x1200.

Ali ko ga jebe, riješio sve 100% opet sam uživao igrajući i konačno da sam komp opteretio kak se spada barem donekle jer već tjednima idla i vrti neke low level emulatore i igre

Citiraj:
Autor The AC Pregled postova
Jbt detaljnije opisuješ bug nego ovi moji testeri na poslu
A gle, što da kažem, posvećen sam ovome više nego tvoji testeri

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ako imaš grafu iz potpisa nisam siguran da će ti uopće raditi ta verzija igre, ali siguran sam da nemaš nikakvih benefita ako će ti i raditi. RTX grafa se navodi kao minimum.

https://www.eteknix.com/metro-exodus...-requirements/
RTX 2060 kao minimum navedena od nVidije. Koliko neki reportaju po Steamu i Deep Silver forumu, sa GTX GPU ne mogu ni pokrenuti.
Brko je offline   Reply With Quote