Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 08.05.2021., 16:06   #1306
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Nemam tih problema, radi mi normalno igra. Svjetlosni efekti su sada bolji, bolja preglednost tamnih mjesta...ali ništa spektakularno. RT na max, jedino kaj me relativno iznenadilo da ne osjećam baš nikakav udarac na performanse.
Čekaj malo, tebi se rezolucija NE DOWNGRADE-a na 1080P nakon izlaska i ponovnog ulaska u igru? Ti si na Epicu jel?

To možeš provjeriti ako ti radi neki Overlay, pa su brojke/slova malo veće tako su barem kod mene. Da nisam upalio MSI Afterburner da vidim ponašanje grafe i proca, nebi ni skužio.

Što se tiče udarca na performanse, mila majka. DLSS na Quality a SVE drugo maxano (osim Hairworks). 60 FPS lock a u 75% gametime-a, grafa ne boosta preko 1550 MHz, dok na nekim dijelovima počne puhat ali frame rate ne pada

Citiraj:
I dalje je Cyberpunk naj jači po pitanju RT-a, IMO.
Nikako to probat. Budem na jesen

Citiraj:
Ali sav taj RT je više manje MEH, DLSS ispada kao jedina nova vrijedna gamerska tehnologija koja produžuje vijek kartice, ako govnari u budućnosti nastave podršku bez gimpanja starih kartica.
RT je tak, ljepše je sve to skupa nego u vanilla igri sa RT-om, ali ništa revolucionarno kak su najavljivali. Ali ljepše radi. Vanilla igra ako mi je na Extreme sa DLSS-om i svime maxanim, imam blagi stuttering na momente. Ova je radila butter smooth.

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Igrao malo više...bome dobro to izgleda uz RT. Optimizacija odlična.
Je, optimizacija je majka. Još da pokrpaju ovo sa rezolucijom u Vsync postavkama što nam se mnogima događa, bit će još bolje. Grafa se nije namučila, a Rajko fino upumpava 4750-4850 MHz konstantno

Inače, ja gotov sa main story. Kad bude prva iduća kiša, idem riješiuti Vladivostok. Prekrasne boje, tu je baš drastična razlika od Vanilla igre.
Brko je offline   Reply With Quote