View Single Post
Staro 06.05.2021., 15:20   #999
Vorda Keršu
Premium
Moj komp

Vorda Keršu's Avatar

Datum registracije: May 2021
Citiraj:
Autor sokre10 Pregled postova
Krepala mi je perilica veša nakon 12 god.

Miele w3241.

Generalno sam jako zadovoljan s njom.
12 godina je odradila bez problema.
Ima li netko za preporuciti servisera?
Mislim da je nesto od elektronike riknulo, naime ne otvara mi ventil za dovod vode.
Ne dobiva napon i voda uopce ne ulazi u perilicu. Ocisceni su svi filteri i vode ima.
Serviser onak telefonski veli da je nekakva skretnica (cca 1300kn) ili elektronika (cca 3 000kn +).
Jos je tu defektaža oko 500kn i sve to skupa mi se čini kao neisplativo.

Razmišljam o mieleu, ali me zanima jesu li zadrzali razinu kvalitete i mogu li računati na 10 godina mira ili je sve to postala konfekcija pa uzmi što ima više garancije?

Neka preporuka perilice?

Hvala!

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Slično se i meni dogodilo. Generalno sam dojma da se servis ne isplati, radije gledaj nove perilice uz koje dobiješ (barem) 5 godina jamstva (ne 3+2 ili obrnuto, te +2(3) idu preko nekih osiguranja i sam servis se zna odužiti uz nepotrebne tehnikalije. Nisam isprobao, samo prenašam iskustva drugih).
Što se tiče samih servisera, imaš Pušić u Dubravi, ne trudi ih se uopće zvati, ne javljaju se, ali ako im pošalješ mail, nazovu oni tebe u roku 2 dana. Dolazak i dijagnozu naplaćuju 220kn + popravak. Imaš i Mašinko, djeluju dostupno i profesionalno.

Ali eto, imam i ja upit, što se tiče kupnje novih perilica ima li itko dužeg iskustva s Gorenje novijim modelima ili konkretno modelom WE60S3 kao i narudžbi preko Abrakadabra online shopa, koliko znam oni su dio Konzuma?
Vorda Keršu je offline   Reply With Quote