Citiraj:
Autor 1v@n
Dobio službeni A52 5G.
Fingerprint senzor...katastrofa.
Dodana dva prsta, 1001 put sam morao stisnuti prstima na sve moguće načine da se napokon uspiju registrirati jer svaki pritisak bilježi kao 3% na skali do 100%.
Probaš otključati otiskom prsta...fingerprint doesn't match i tako sve dok ne odradi 5 neuspješnih pokušaja pa ga hoćeš zabiti u zid.
Face unlock radi okej, iako je spor (uspoređujem s Apple FaceID).
Ekran je sa svojih 90 Hz lijepo fluidan, al džabe mu sve ostalo kad već kod otključavanja popizdiš...
Preskočiti sve što ima fingerprint senzor ispod ekrana i sve na čemu piše Samsung 
Kupite nešto drugo i spasite si živce.
Imam A40 još uvijek i manje mi tlak diže od ovog.
|
Ja sam ga zeni uzeo nedavno, FP senzor radi sasvim pristojno - tako barem ona kaze. Nesto je brzi nego njezin stari Xiaomi Mi9 se al opet vidno sporiji od mog S10. Nije se dosad zalila na brzinu a pogotovo na registriranje prsta... Anyway, ima jedna caka kako malo ubrzati senzor, nije zagarantirano al vrijedi pokusati - meni je na S10 vidno ubrzalo citanje otisaka.
U glavnim postavkama u search upisi "optimize battery usage" i odaberi. Nakon sto se pojavi lista aplikacija, gore lijevo umjesto "apps not optimized" odaberi "all. Nakon toga nađi "com.samsung.android.biometrics.app.setting" i ugasi optimizaciju za taj app. Restart mobitela pa isprobaj FP senzor nakon toga...