View Single Post
Staro 05.05.2021., 22:12   #7440
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Dobio službeni A52 5G.

Fingerprint senzor...katastrofa.

Dodana dva prsta, 1001 put sam morao stisnuti prstima na sve moguće načine da se napokon uspiju registrirati jer svaki pritisak bilježi kao 3% na skali do 100%.

Probaš otključati otiskom prsta...fingerprint doesn't match i tako sve dok ne odradi 5 neuspješnih pokušaja pa ga hoćeš zabiti u zid.
Face unlock radi okej, iako je spor (uspoređujem s Apple FaceID).

Ekran je sa svojih 90 Hz lijepo fluidan, al džabe mu sve ostalo kad već kod otključavanja popizdiš...
Preskočiti sve što ima fingerprint senzor ispod ekrana i sve na čemu piše Samsung
Kupite nešto drugo i spasite si živce.
Imam A40 još uvijek i manje mi tlak diže od ovog.
Ja sam ga zeni uzeo nedavno, FP senzor radi sasvim pristojno - tako barem ona kaze. Nesto je brzi nego njezin stari Xiaomi Mi9 se al opet vidno sporiji od mog S10. Nije se dosad zalila na brzinu a pogotovo na registriranje prsta... Anyway, ima jedna caka kako malo ubrzati senzor, nije zagarantirano al vrijedi pokusati - meni je na S10 vidno ubrzalo citanje otisaka.
U glavnim postavkama u search upisi "optimize battery usage" i odaberi. Nakon sto se pojavi lista aplikacija, gore lijevo umjesto "apps not optimized" odaberi "all. Nakon toga nađi "com.samsung.android.biometrics.app.setting" i ugasi optimizaciju za taj app. Restart mobitela pa isprobaj FP senzor nakon toga...