Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 05.05.2021., 08:34   #2860
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Tnx za savjete, budem uzeo u obzir kod traženja.

--

Za laptop setup mi je bitno da što manje toga moram preštekavat tj uzimat kad se prebacivam sa lokacije na lokaciju, ured, doma ili neka treca lokacija.

Idealno da mi je donglič spojen cijelo vrijeme u laptop i da ne razmišljam o njemu ili da bude BT koji je integriran u laptop.

Kad bi mogao sluške odradit setup kao sa MX Master mišem bilo bi vrh. Dongle stalno u laptopu, ak idem na privatni laptop, samo stisnem gumb i spojen sam na taj laptop <3

Izgleda mi ovak na drugu da bi zbog PS4 moglo biti puno kompromisa :/

Iskreno htio bi izbacit spajanje kablom na gamepad jer gamepad skoro da ne koristim.
99% vremena ako igram na PS4, mi odlazi na vožnju volanom i hocu sto manje kablovinja oko sebe

Probao i taj gampead način spajanja dok nisam nedavno uzeo monitor u koji uštekam sluške radi zvuka, pa ne trebam imat i pad na stolu

Ono sto je bitno da u ovom periodu nisam previše koristio mikrofon na ps4 ali uskoro bi moglo biti potrebe za tim pa ako kupujem da mi je i to pokriveno.

Imam jednu ideju koju moram isprobat vezano za to sa kablovima da barem gamepad izbacim iz jednadžbe (ako idem na kabel za PS4)

-- Ne isključujem opciju PS4 i kabel za sad.

---

Budem malo kopao po netu kaj se sve nudi pa stavim tu uži izbor.
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote