Citiraj:
Autor Mario92
Počastil sam se s novim mišem.
Nakon hrpe recenzija i postova gdje čitam da wireless nije više problem u gejmingu (staromodan sam  ) odlučil sam zamijeniti svoj dosadašnji trusty G502 za nekaj lakše i bežično. Pošto miš mijenjam jednom u x godina, odlučil sam kupiti G Pro X Superlight.
Jest da je miš pricey u vražju mater, ali bome je jedan jaaaaako fin komad miša u pitanju. U odnosu na G502 fakat je super lagan, ali kvaliteta izrade je na zavidnog razini.
Kak u zadnje vrijeme igram samo Apex, onda mi je i za FPS miš prilično zgodan.
Evo, ak ima netko neko pitanje, stojim na raspologanju 
|
Citiraj:
Autor Mario92
Meni je scroll bil ok, tj nemam ništa protiv njega + hyperscroll mi je jedna od stavi koje mi najviše fale.
Da je težak - je, dosta. Da sam loše gejmal zbog njega - e bome nisam. Mislim, ne pričam sad o skillu kolko o tome da i sa novim, puno lakšim mišem nisam nekaj bolji u odnosu na prije. Možda s vremenom kad se potpuno adaptiram na miš bude razlike, ali nije da sam i očekival revoluciju 
|
Nakon skoro mjesec dana sa Superlightom:
Baterija izdrži oko 10ak dana, znači dva put sam ga punil u mjesec dana kaj je prilično dobar runtime s obzirom da ga koristim i dok radim i nakon posla dok igram. Miš je fantastičan za gaming - generalno sam smanjio sens u igrama i kuzim da sam precizniji i da mi je nekak lakše igrati, ne pratim statistiku ali KD ratio mi je bolji u Apexu.
G-Hub ne koristim nit mi je instaliran, dok stanje baterije provjeravam preko Onboard memory managera. Nisam podešaval defaultne postavke tak da je miš doslovno plug and pray
Kvaliteta izrade je izuzetno dobra, nemrem se žaliti pogotovo kad na takvu težinu i količinu materijala nisam imal očekivanja da će imati taj dobar filing u ruci.
Mana - nema hyperscroll i tu i tam mi zafali, ali dovoljno rijetko da mi nije dealbreaker.
Suma summarum: lagani miš je zakon, G502 je nakovanj koji skuplja prašinu u kutiji i čeka novog vlasnika. Opet, ne velim da je loš, ali da je težak - bome je, i da mi lakši miševi bolje pašu - bome pašu.