I eto poprave jedan problem nakon 6 mjeseci. Sad pak počnu STB-ovi zezat. Prvo jedan ne može prikazat dobar dio programa i zovem ih neš prčkaju tvorničke vraćaju bla bla i ajd proradi. Prođe jedno pola sata drugi počne zezat.
I sad na kraju opet i onaj prvi počeo, tako da sad oba zezaju. Odjel koji im radi softver su valjda neki idioti ko i ovi mrežari kojima se očito ne da radit.
EDIT:
Nakon današnjeg zvanja ujutro tehničke opet da je danas liga prvaka da pokušaju nešto napraviti da mi doma moji mogu gledat, tehničar je rekao da će probat još jednu opciju, a ako to ne uspije to onda u četvrtak ionako tehničar pa će on vidit.
I nakon šta je on to nešto odradio moji doma ugasili i upalili oba STB-a i zasad cijeli dan sve radi bez bez poruka da sadržaj nije moguće prikazat i svi kanali su dostupni. Jedino šta sam primjetio na ovom jednom STB-u koji je prije kojih 2 tjedna bio zamjenjen radi problema, sad se taj isti problem opet pojavljuje. Znači softverski neki problem očito, a ne hardverski. Problem je da kad TV upalim ponekad me dočeka plava slika i ne mogu ništa, STB se smrzne cijeli i nema druge nego ga moram ugasiti i upaliti opet da se normalizira.