View Single Post
Staro 03.05.2021., 18:41   #1338
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nakon dosta odgledanih i procitanih recenzija, jedan me se posebno dojmio sto se tice BlackShark V2 X, a to je onaj "dugorocni" re-review Dmitry-a. Nije ih bas nahvalio, dapace kaze da nakon samo 6mj. koristenja, sluske vec pokazuju neke zabrinjavajuce znakove "degradacije". Ne pricam o zvuku vec o kvaliteti izrade, posebno o 3.5mm jacku koji je potpuno klimav i ispada iz utora pri najmanjoj sili te o forkovima koji se isto tako izvlace na najmanji pritisak. Na kraju kaze da nije nuzno svaki primjerak takav, navodno postoje ogromne razlike u zavrsnoj kvaliteti izmedju svakog primjerka istih sluski (on ih je isprobao 6 ako se ne varam). Navodno sve ovisi o faktoru srece kao npr. kod cpu-a i silicijskoj lutriji. Isto tako drugi recenzenti potvrđuju da mikrofon u kontrastu na kvalitetu zvuka odskace podosta... S druge strane, Redragon Zeus 2 H510 nije previse recenziran, no ono sto sam uspio iskopati i vidjeti, sluske su odusevile sa kvalitetom zvuka, kvalitetom mikrofona i izrade svakog tko ih je isprobao. Radi se o klonu HyperX Cloud II headseta koji je ipak u nesto skupljem cijenovnom rangu. Redragon Zeus 2 dijeli iste 53mm drivere i kvalitet izrade koji ima Cloud II koje su ipak skoro duplo skuplje. Plus imaju jedne od najudobnijih spuzvi generalno među "gamerskim" headsetovima i dosta kvalitetan mic koji je za klasu iznad onog koje imaju BlackShark V2 X (sudeci po recenzijama, 1 / 2). Tako da se necu kockati sa Razerom, uzet cu Redragon-a kroz koji dan. Nije mi toliko bitan faktor branda koliko kvaliteta... Ako slucajno ispadne da sam se zajebao, priznat cu svoju gresku. No ako slucajno ispadne da nisam, mozda imamo novi bestbuy na rukama. U svakom slucaju javim dojmove kad se malo upoznamo