View Single Post
Staro 01.05.2021., 09:52   #976
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
Kakvih sam se sve gluposti naslušao u borbi da mi se vrati obrisana pošta!

No bilo je i takvih u onih 70 poziva korisničkoj ili tehničkoj podršci koji kada više nisu znali što da mi odgovore jednostavno su poklopili slušalicu jer nisu znali što bi odgovorili na moja pitanja. Dakle totalno bježanje od korisnika koji zna daleko više od njih, pa u neimanju argumenata poklapanje slušalice bilo je jedini izlaz od njihova neznanja i nemoći da mi odgovore na logično pitanje.

Ono što sam primjetio kod većine kontaktiranih je bio pokušaj malo pristojniji od poklapanja slušalice pokušaj izvlačenja na način "pa sve sam vam objasnio" iako u stvari nije imao odgovor na moje pitanje niti je odgovorio na postavljeno pitanje, a vrhunac je bio "ako niste zadovoljni odgovorom, obratite se povjerenstvu" kao spasonosnoj instanci koja če pokriti njihovu nestručnost i neznanje, jer ja nisam korisnik koji će se zadovoljiti odgovorom da izvučem utučnicu iz struje i nakon pola minute je vratim nazad, jer im unaprijed kažem da sam to već učinio i da to nije pomoglo, jer problem je i dalje tu!
A vidi ja ne mogu reći da kad je bio neki problem da nisi bili brzi u riješavanju istog jer stvarno jesu. Jednom mi se čak javio očito neki voditelj višeg levea izgleda frajer je sve riješio u onak 10 minuta, al je bio dosta ljut valjda kao voditelj je morao tu korisnicima riktat probleme. No problema je bilo, al je riješio i to sve remote nije bilo ugasite upalite ili poslat ćemo tehničara reko mi je ništa nemojte dirat samo dok ja ovo radim i čuješ ga roka po tipkovnici u pozadini
Kasnije kada sam zvao isto radi svakakvih problema sa internetom (pošto ih imam skoro od početka kako imam uslugu) kao da znaju da postoji problem ali namjerno odugovlače jer su preopterećene centrale, a nesmiju ti to reći jer bi ispalo da su neprofesionalni. Pa ih onda moraš ovako stiskat kao šta sam ja radio na žalost, a i dat im do znanja da nisi neki prosječni korisnik koji se žali bezveze, treba imat dobre argumente.

No evo testiram svakih sat vremena napravio sam skirptu i brzina je non stop onakva kakva treba i biti što znači može se riješit, no kažem ako si prosječan korisnik i ne znaš kako stvari funkcioniraju i na koji način te pokušavaju izmuljat teško da ćeš ih uspjet nagovorit da išta naprave, nego će jednostavno ostat ona stara njihova "naši tehničari su pratili situaciju i prosjećna brzina vam je... i to je u redu tako da oni nemaju šta dalje napraviti".
Thermaltake je offline   Reply With Quote