View Single Post
Staro 01.05.2021., 05:01   #975
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Evo da ti iskreno kažem pojma nemam, danas me zvali i to su mi rekli.
Kako oni to "prespajaju" i šta rade ne znam više, teško je vjerovat bilo kojem tehničaru jer svaki ima svoju priču koja tad kad ju priča ima smisla, ali opet ne znaš jel povjerljiva.

I kad ti jedan ispriča jednu priču za dva tjedna dođe drugi tehničar pa skroz drugu ispriča, tako da ne znam šta i kako oni to rade.

A za ove padove šta sam ja imao treba imat živaca se s njima borit natezat i biti jaaako uporan, inače te vozaju ko debila od nezabilježenih log-ova do onog kad se prave mutavi na telefonu "kad su Vam to rekli?" i takvih gluposti.

To su pingovi naših servera, prema vanjskima su ipak malo veći.

Kakvih sam se sve gluposti naslušao u borbi da mi se vrati obrisana pošta!

No bilo je i takvih u onih 70 poziva korisničkoj ili tehničkoj podršci koji kada više nisu znali što da mi odgovore jednostavno su poklopili slušalicu jer nisu znali što bi odgovorili na moja pitanja. Dakle totalno bježanje od korisnika koji zna daleko više od njih, pa u neimanju argumenata poklapanje slušalice bilo je jedini izlaz od njihova neznanja i nemoći da mi odgovore na logično pitanje.

Ono što sam primjetio kod većine kontaktiranih je bio pokušaj malo pristojniji od poklapanja slušalice pokušaj izvlačenja na način "pa sve sam vam objasnio" iako u stvari nije imao odgovor na moje pitanje niti je odgovorio na postavljeno pitanje, a vrhunac je bio "ako niste zadovoljni odgovorom, obratite se povjerenstvu" kao spasonosnoj instanci koja če pokriti njihovu nestručnost i neznanje, jer ja nisam korisnik koji će se zadovoljiti odgovorom da izvučem utučnicu iz struje i nakon pola minute je vratim nazad, jer im unaprijed kažem da sam to već učinio i da to nije pomoglo, jer problem je i dalje tu!

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 01.05.2021. u 06:54.
sakomako je offline   Reply With Quote