View Single Post
Staro 28.04.2021., 19:22   #9038
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor picajzla0707 Pregled postova
Ne nuntium necare
Nipošto samo glasina je ono u rangu one iz 2014 da 2015 AMD zatvara svoja vrata doduše u tom momentu se to više činilo moguće nego little big dizajn na Zen5.

Bilo kako bilo, pričekat ćemo 2024 pa ćemo vidjeti je li bila patka ili istina.

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Tako je. Ne znam zašto bi itko mene shvaćao ozbiljno, obični sam lajbek amater i kompovi mi nikada nisu bila profesija. Nikada nisam niti tvrdio da nešto znam, niti ću tvrditi. Čak da su mi i profesija, ne znači da nešto znam...npr. 30 godina radim isti posao u privatnom sektoru, dosta uspješno ali ne na neko znanje, nego čisto na iskustvo i improvizaciju. Snađi se druže, stara parola.
Ali ako će mo iskrenemo jednako gledam na 99.9% foruma, goli _kurac isto kao i ja
Sve 5 Mladene, sve 5. Zato smo svi tu jer je zanimljivo, kako god bilo i tko god bio "u pravu". Sam si rekao da je to super ako su nam najveći problemi u životu vezani za HW

Back on topic. Ponavljam, uopće mene nebu čudilo za taj dizajn da istina. Ono što me čudi je izvor i prijevod pa na kraju i prijenos informacija. Žalosno je da je to danas sve postalo jebeno žutilo.
Ne moram dalje od "svoje (krsne) slave" iz 11/2020 kad su svi ti mediji objavili kako Brko ima nekoga tko testira Zen3 na GB 300 pločama te je GB spreman za release. Na kraju su još i dodali info što nisam ni rekao tj napisao u tom famoznom postu.

Druga stvar je ta što je AMD u 2020 postao jebena utvrda glede leakova. Čak i Zen2 refresh je dosta "kasno" otkriven. Zen3 koji dan prije launcha. RDNA2 ono mikro mrvice do launcha. Zen3+/Zen4/RDNA3 znamo da dolaze i znamo na kojim nodovima. Zato me i čudi - odakle info za faking Zen5 a nemamo niš.
Brko je offline   Reply With Quote