Citiraj:
Autor Cilim
Ako ti nije problem kad ti je HT vec nudio spajanje na optiku onda nam mozes napisati neku usporednu cijenu te ponude HT-a u odnosu na ono sto sad imas od A1.
Ono trio paket (Internet 1/0,5 Gbit/s + TV paket + Flat fon) kod A1 je cca 239 kn na ugovor 24 mjeseca i alpari necega sto ti je nudio HT neki njihov trio paket, kako bi stekli dojam odnosa cijena...
Ok sad smo to rascistili Amis opticke centrale su samostalne cjeline i nemaju veze sa HT-om, tocno je da A1 kroz tu staru Amisovu opticku mrezu ne nudi optiku novim korisnicima ali to ce se vrlo brzo promjeniti, razlog je bio taj da je prvo trebalo promjeniti opremu u tim starim Amis optickim centralama, stara oprema je bila za 100/100 Mbit/s.
Sad kad su stare Amis korisnike poceli spajati na brzinu 1/0,5 Gbit/s znaci da je oprema promjenjena i da se optika moze ponuditi svima u zgradama gdje je sada dovedena stara Amis optika.
|
Pa nudili mi Internet 500/250 i flat telefon po cijeni 20 kuna nižpj od takvog A1 paketa, a ako hoću mogu dobiti i brzinu koju nemaju u standardnoj ponudi 1000/500 za dosatnih 60 kuna.
Inače danas su mi vratili obrisane e-mailove na novi korisnički račun iko su me iz ekipe za tehničku podršku uvjeravali da brisanjem korisničkog računa da je sva pošta bespovratno izgubljena, neš ti znanja od korisničke službe, ne znam samo gdje nađu takve stručnjake?