View Single Post
Staro 26.04.2021., 15:32   #3488
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Sretno, meni je 150kg bio baš kao da me kamion pritisnuo kad sam prvi put išao.

Dugo nisam išao one rep, zadnje što sam napao je 140kg i to sam udario x5.

Nekako me pustila volja za one repanjem, jer sam obični bilder sa bro splitom pa mi je ionako nebitna cifra.

A daj mi reci, to što radiš je neki program za bench ili?

što se tiče bolova u laktu, izbacio sam skull cursher i neam brige istu sam vježbu zamjenio sa dvije bučice, slično kao crush samo su u položaju kao za hammer curl.

Postoji full blown Smolov koji je inače 12 tjedana čučnja 4x tjedno ako se ne varam. Smolov Junior je 3 tjedni program primjereniji za bench jer mislim da ramena ne mogu podnjet tako nešto.
U ovom slučaju sam ga malo izmjenio, pošto mi je military jako slab potisak, ali produljio trajanje na 6 tjedana. Inače se radi o 3 tjedna sa 6x6, 7x5, 8x4 i 10x3 i povećavanju opterećenja svakim treningom.

Ni sam nisam radio 1 rep max jako dugo, nije ni jedini cilj. U 6 tjedana napredak u prsa/ramena/tricepsu je pozamašan i u snazi i volumenu mišića, nešto što je teško ostvarivo u tako kratkom vremenu klasičnim pristupom..

Sljedeće je na redu 6 tjedana u varijanti kosi bench, da vidimo kakve rezultate će to dati, uz to što namjeravam do 8. Mjeseca pasti ispod 90kg