View Single Post
Staro 26.04.2021., 10:22   #205
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sad citam ovdje komentare na Ogiera i cijelu situaciju, stvarno sam mislio da ovaj forum (tj njegovi članovi) nije samo jedna obična nakupina dezurnih moralnih vertikala i baba tračara, PRO prometnih stručnjaka, filozofa, jebivjetara, ali nazalost, tako je kako je.

Čast iznimkama, ali one su ovdje stvarno manjina. Vi ostali, probajte si nać (koristan) smisao vasem zivotu.

Urka je stvarno bila top, ipak je to nesto sto se ne viđa svaki dan. WRC je stvarno vrh. Bili smo na 180 zavoju poslije krizanja Leustekove i asfalta, snimnao sam sve WRC aute i njihove prolaze, naravno sa vise mjesta, to stvarno izgleda impresivno.

Cijela utrka ultrazanimljiva, doslovno do kraja se nije znalo tko ce osovojit i onda greska Evansa, na kraju Ogier za 0.6sec bude ukupno bolji.
Sjajna promocija ovog naseg sumraka od drzave, pa čak i cijeli ovaj cirkus sa Ogierom i bmw je definitivno plus, bar sto se tice PR-a. Nadamo se da cemo imati priliku vidjeti jos 2 puta (navodno dogovorene 3. godine) a poslije kako bude

srale7 je offline   Reply With Quote