A nasli ste gomilu postova pisati o nesreci, kao gomila baba tracerica, a nista o utrci.
Dosta je vise, to je gotova prica, kazne su podijeljene, decki ce na veceru i amen.
Osobno mi je fora pogledati utrku u zivo, a jos bolje cuti grmljavinu koja dolazi odozdo, a to se posebno lijepo cuje kad si na brzom zavoju na sredini Medvednice - Adolfovac.
Cijelom sumom odzvanja grmljavina i sve se vise priblizava, i to vise autiju a ne samo ovog najblizeg.
Zanimljivo da su pobjednika odlucivali zadnji metri utrke, da ne kazem zadnji zavoj, bilo je atraktivnih izlijetanja, a i okretanja na krov zadnjeg dana, sve u svemu ponovilo se, doci cu i slijedeci puta, ako bude, jedino sto se bojim da ne bude vise te grmljavine sumom, posto od slijedece godine idu hibridni motori.
Posto sam iskoristio dan za voznju bajkom preko Sljemena, tako ce u filmicu biti kadrova i zvukova uzduz cijele trase. Sklepao sam nekakav fimic od dvije i pol minutice pa pogledajte.
Za miris spaljene gume ipak treba doci na lice mjesta
Inace gore je bilo ekipe s kampicama, vidio sam i jedan sator, dolje pak u gradu zaparkirano sve zivo, svaki slobodan metar gdje se smije i gdje gdje ne - pa cak i u tunelu.
Neki su parkirali na Leusteku kod klupica. Sto ce tek biti kad budu granice prohodne i korona na razini gripe

Kladim se da je dosta ekipe po prvi puta vidjelo sljeme he he.