View Single Post
Staro 25.04.2021., 15:40   #142
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Mislim da nema potrebe da se i mi nadjebavamo, kad si napisao da idu na večeru ispalo je da su njih dvojica u nekom žestokom sukobu pa će to sad izmiriti večerom.

Ono, kvrcnila se dva auta, nebitno, to je vijest jedino zato što je jedan od auta rally auto.
Ali dobro, ako je za tebe bitno što oni idu na večeru onda javi svakako i što su večerali, jel bila neka tjestenina ili morski plodovi
Ma poanta posta mog je bila da se nema smisla nadjebavati jer odavno znamo da nažalost pravila i zakoni ne vrijede za sve jednako iako bi trebali. Seremo po liku, seremo po Ogieru. Jedan ima događaj koji će pamtiti cijeli životu, drugi osvojio WRC Croatia. Nebitni smo mi u ovoj priči nažalost

A što se tiče ovog drugog, MUP HR će vjeroatno popustiti u cijelom slučaju zbog eventa koji je strateški bitan za promociju države, prometni okršaj je bio kakvih ima more u ZG po dnevnoj osnovi kako si i rekao, ali bilo kako bilo, majstor iz BMW-a će imati štofa pričati "klebnuo sam Ogiera, lik pobjedio i pozvo me na večeru". Šteta što cajkaški klubovi po i oko ZG ne rade, pa lik bi bio gazda svake večeri, a čučoni bi se bacali na njega šapkom i kapom

Sjetimo se Hamiltona u Australiji 2010 čini mi se kad je u nekom besnom AMG-u isto neki kurac izvodio na cesti. Ispao skandal, a na kraju niš specijalno. Platio kaznu, dobio zabranu vožnje po Australiji 2-3 godine. A ako Ogier i dobije neku novčanu kaznu, dobit će onakvu kakvu bi dobili i mi. Njemu tj njegovom timu to bude kikiriki. Veća šteta je ona rupa na vratima i aeropaketu nego kaj bude ta kazna usumirano i za nesreću (ako bude proglašen krivim) i odlazak s mjesta nesreće. A po svoj prilici, policija isto tu ispala papučarska. Jedan se baca pod auto, a drugi lagano đepni biljar uz to što jedan onako odlučno ko Ivo Lignja Josipović mu kaže "NE, ne možeš ići" dok Ogier sjeda u auto i daje gas.

Evo ne znam što bi rekao, stvarno.

Što se tiče večere, ako je pravi BMWejaš, onda janjetina vino i voda. Neka butelja od 500 kuna sa jamničkom. Ionako Toyota plaća
Brko je offline   Reply With Quote