View Single Post
Staro 23.04.2021., 15:27   #343
igofanatic
Guest

Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Iz 15 godina iskustva u sim racingu, kada shvatiš kako šta funkcionira biti će ti jasnije zašto je majstor na gampadu brži. U svakoj pravoj ligi je strogo zabranjeno korištenje gampada a to je vjerovatno bez razloga. A i ti voziš na setapu od koliko tisuća €. 10000, 20000, 50000????? Ili voziš na volanu od par sto € ?? I ovdje nitko ne priča o takvim setupima nego o amaterskim stupima i vozačima a tu MAJSTOR na gampadu rula ma šta ti mislio o tome.
kažeš iz 15 godina iskustva?
ok, fino je to. recimo da sam preko 30 godina u sim racingu, pleyka bila glavna. naravno da smo većina počeli ozbiljnije prije više od 15 godina sa rf1, gtr. tako da sam davno apsolvirao na gamepadu. među prvima uzeo g27 i počeo puno ozbiljnije sve to. na početku je prelazak bio teži jer sam bio sporiji. ali kad sjedne volan i setup kako treba, nema tog gamepada da može biti brži. i bitno je da možeš raditi podjednake krugove. gume se ne troše toliko itd itd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

da, rf2 je trenutno naj bolja sim šta se tiće fizike. ali fali joj ostatak. ir je odličan, malčice zastario ali i dalje odličan. užasno preskup. inače odličan sistem. vozio neko vrijeme.
acc je trenutno nešto naj bolje u kombinaciji svega ponuđenog.

ovaj csl dd bi mogao biti prekretnica u ponudi srednje više klase. logi se još toliko ne mora brinuti, jer bude i dalje best buy za start iskustvo, a da je kvalitetnije. dok thrustmaster bi se morao jako zabrinuti.

Zadnje izmijenjeno od: igofanatic. 23.04.2021. u 15:34.
  Reply With Quote