View Single Post
Staro 23.04.2021., 08:45   #3186
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
..
Ali da sad vidim, i odjednom mi je sve CGI nekako, ne mogu skinit oko sa jastuka!
.
Hehe, postoji i kontra efekat, pogotovo kod nas koji radimo 3D da nekad i ono sto je fotka najdjemo greske jer u glavi "sve" je 3D p aimamo razne "natjecaje" (Real or Fake) fotki i rendera pa bude zanimljivih rezultata/komentara .

Citiraj:
Autor Feyd Pregled postova
Čini mi se da ih i fizika malo zeza, klizna staklena vrata su do poda a nemaju šinu za klizanje po podu, mislim da nema šanse da se takva površina može gurati samo da visi jer bi previše "lamatala" a ako je do poda, ne bi se moglo gurati uopće, trenje, jel'.
Tako je , recimo i sama teksture kod tog zida kod klizne stijene ima prevelike sare pa je izgubila ostrinu itd. itd...
Ali i dalje odlican posao i samo kad se sjetim kako je zahtjevno tako nesto odradit da investitor bude zadovoljan i da sam artist bude zadovoljan (uvijek razmislja so tome kao potencijalni potrfolio uradak ali nekom trenutku odustanes objasnjavat zasto to nevalja i zasto bi trebalo biti drugacije i samo napravis sta zele pa makar nikad ne pokazao to dalje, pogotovo kao se jos umjesa dizajner(ica) ili arhitekt u pricu koji oboje "vuku" na svoje i nikako da shvate da ne rade SEBI stan nego klijentu i ako klijent zeli CRNU ili ZUTU kuhinju nemoj in uvjeravati da je Bijela ljepsa pa prvo raidmos bijelom i ond a mjenjamo sve, samo gubimo vrijeme svi zajedno ).

RantOff

On Topic
Ima li netko iskustva sa onim kvarcnim plocama za kuhinjske radne povrsine. Koje su velicine tih ploha ?
Dali se to moze napravit po mjeri iz komada (imam kut od 120 stupnjeva na dva zida gdje sa dimam spojene dvije radne ploce onom metlanom lajsnom ali id emi na zivce ta lajsna i uvijek se mrvice i smece zaglave za nju ). Znai cmeni bi trebala ploca cca 5*3.5m da mi onda iz komada mogu izrezati cjelu ploci.
Naravno hrpa materijala ce otpasti biti baceno u tom slucaju ali neznam sta drugo smislit.