Citiraj:
Autor nub
Ljudi moji utrkuju se. Šta je bottas trebao i gaće skinut jer ovaj, eto, ima otvoren drs? Naravno da će ići zatvarati i pritom osigurati i kolko toliko ok pitanju kroz zavoj.
Niš se nebi desilo da nije bilo kiše. Malo optimisticno od Russela, i možda nespretna reakcija od Bottasa. Ali lako sada analizirati svaku milisekundu.
Kak bi se reklo čisti rejsing insident.
|
tako je, imam f1 tvpro pa sam opet isao pogledati onboardove od sviju,
i zapravo po apsolutno nicemu ovdje Bottas zapravo nije kriv kad pogledam bolje. Russel se zaletio i precijenio gdje je rub staze, na videu se cak i jako dobro vidi trenutak u kojem bottas skuzi da je russel krenuo desno u pretjecanje i tada se baca lijevo, u nijednom trenutku nije krenuo dodatno u desno od svoje putanje. No tada je russel vec uhvatio mokri dio staze, kotaci proklizali i onda jos uhvatio trave.
Norris je Hamiltonu zapravo bas ocito cimmuo desno bio kod identicnog pretjecanja pred kraj trke, slobodno si pogledajte to pretjecanje, no Hamilton je zadrzao pravac i nije se scimao desno.
i da se vratim na tu epopeju sch/mon i povucem paralelu sa max/ham i start trke.
to su identicne situacije, max je izgurao hamiltona van kao sto je sch montoyu.
Jedina razlika je sto su za vrijeme schumija i montoye vozaci imali svoje misljenje i puno elokventnije se izrazavali i govorili o sebi u prvom licu, a ne ko danas u trecem, sto me tako iritira. imali su muda izraziti svoje razmisljanje i reci u facu nekome da je glup
a danas WE did this, WE had pace. Ne iditote, JA sam vozio, JA sam pogrijesio, itd.