View Single Post
Staro 21.04.2021., 17:35   #464
King of 4
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ljudi moji utrkuju se. Šta je bottas trebao i gaće skinut jer ovaj, eto, ima otvoren drs? Naravno da će ići zatvarati i pritom osigurati i kolko toliko ok pitanju kroz zavoj.

Niš se nebi desilo da nije bilo kiše. Malo optimisticno od Russela, i možda nespretna reakcija od Bottasa. Ali lako sada analizirati svaku milisekundu.

Kak bi se reklo čisti rejsing insident.

tako je, imam f1 tvpro pa sam opet isao pogledati onboardove od sviju,
i zapravo po apsolutno nicemu ovdje Bottas zapravo nije kriv kad pogledam bolje. Russel se zaletio i precijenio gdje je rub staze, na videu se cak i jako dobro vidi trenutak u kojem bottas skuzi da je russel krenuo desno u pretjecanje i tada se baca lijevo, u nijednom trenutku nije krenuo dodatno u desno od svoje putanje. No tada je russel vec uhvatio mokri dio staze, kotaci proklizali i onda jos uhvatio trave.

Norris je Hamiltonu zapravo bas ocito cimmuo desno bio kod identicnog pretjecanja pred kraj trke, slobodno si pogledajte to pretjecanje, no Hamilton je zadrzao pravac i nije se scimao desno.

i da se vratim na tu epopeju sch/mon i povucem paralelu sa max/ham i start trke.
to su identicne situacije, max je izgurao hamiltona van kao sto je sch montoyu.
Jedina razlika je sto su za vrijeme schumija i montoye vozaci imali svoje misljenje i puno elokventnije se izrazavali i govorili o sebi u prvom licu, a ne ko danas u trecem, sto me tako iritira. imali su muda izraziti svoje razmisljanje i reci u facu nekome da je glup

a danas WE did this, WE had pace. Ne iditote, JA sam vozio, JA sam pogrijesio, itd.

Zadnje izmijenjeno od: King of 4. 21.04.2021. u 18:57.
King of 4 je offline